ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ PARTY ΣΤΟ INTERCONTINENTAL HOTEL ATHENS REVEGION NEW YEARS EVE PARTY

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ PARTY ΣΤΟ INTERCONTINENTAL HOTEL ATHENS – REVEGION NEW YEARS EVE PARTY

Η νέα χρονιά πλησιάζει, το 2021 βρίσκεται προ των πυλών, και τα περισσότερα μαγαζιά έχουν ήδη προετοιμαστεί για να εντυπωσιάσουν το αθηναικό κοινό και να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του. Κάποιοι χώροι όμως θεωρούνται συνώνυμοι με τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, και ένας από αυτούς είναι το φαντασμαγορικό Intercontinental, όπου αυτή την χρονιά θα δημιουργήσει το πιο glam οπτικοακουστικό συνονθύλευμα που θα θέσει τον πήχη πολύ ψηλά. Το πρωτοχρονιάτικο revegion party, το οποίο είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας του Laluz αλλά και του Intercontinental Athens θα αποτελέσει το απόλυτο party της νυχτερινής Αθήνας, καθώς θα συνδυάσει με τον πιο όμορφο τρόπο όλα εκείνα τα στοιχεία που επιθυμούμε για να υποδεχτούμε την νέα χρονιά. 

Από ένα τέτοιο πάρτι, από ένα event υπερπαραγωγή όπως θα είναι το LALUZ, του Intercontinental, δεν θα μπορούσε να λείψει η παρουσία των top dj’s της αθηναικής νύχτας. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά μόνο στις προγραμματισμένες εμφανίσεις των καλύτερων dj’s. Άλλωστε το INTERCONTINENTAL ATHENS HOTEL REVEGION PARTY μας έχει συνηθίσει σε μοναδικά events που κάθε χρονιά ανεβάζουν τον πήχη όλο και ψηλότερα.

Πληροφορίες για κρατήσεις

Τηλέφωνο κρατήσεων 211.850.3680

 

  • DJ Booth: 2000€ με 4 φιάλες
  • Backstage 1: 1500€ με 3 φιάλες
  • Backstage 2: 1300€ με 3 φιάλες
  • Backstage 3: 1000€ με 3 φιάλες
  • Backstage Stand: 550€ με 1 φιάλη και 1 σαμπάνια Moët
  • Vip 1η σειρά: 800€ με 2 φιάλες και 1 σαμπάνια Moët
  • Vip 2η σειρά: 650€ με 2 φιάλες και 1 σαμπάνια Moët
  • Vip 3η σειρά: 550€ με 2 φιάλες και 1 σαμπάνια Moët
  • Dancefloor Stand: 250€ με 1 φιάλη και 1 σαμπάνια Asti Martini
  • Λοιπές κρατήσεις: 350€ με 2 φιάλες

Άκρως ανανεωμένο, με μοναδικούς φωτισμούς, εντυπωσιακά και γιορτινά χρώματα, μια εξαιρετικά καλά ενημερωμένη κάβα και το πάντα ευδιάθετο προσωπικό του, το Intercontinental hotel athens είναι έτοιμο να αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά το απόλυτο hotspot του νέου έτους. Το φετινό project είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας του LALUZ  και της ομάδας του Intercontinental, και από ένα τέτοιο party δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καλύτερες μουσικές της πόλης. Πέρα από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις των CJ Jeff, Conçalo, Korrila, Bando., που ξεσηκώνουν κάθε φορά την house σκηνή, θα υπάρξουν και special surprises, που θα καταστήσουν το Intercontinental ως τον απόλυτο προορισμό για την έλευση του 2022, μια χρονιά που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές.

Αφήστε μια απάντηση