4711 club 2019 Λεωφόρο Κηφισίας. Τηλέφωνο 2118503680, τιμές, κρατήσεις, τραπέζι, διεύθυνση, χάρτης, φιάλη, φοιτητικό, τραπέζι, μπουκάλι

4711 club (Πρώην Αυτοκίνηση)

Το πολύ επιτυχημένο κέντρο διασκέδασης 4711 marousi, όπου έθεσε τα δικά του δεδομένα στα νυχτερινά δρώμενα, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του και χρίζεται για ακόμα μια χρονιά, κορυφαία επιλογή στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης! Μπορεί να μας είχε συνηθίσει στα μοναδκά live performances του κορυφαίου Διονύση Σχοινά , ο οποίος με τον μοναδικό τρόπο ερμηνείας και την απαράμιλλη ενέργεια του πάνω στο stage, δημιούργησε πανικό στα Βόρεια Προάστια, κάνοντας όλη την πόλη να τραγουδάει και να χορεύει υπό τους ρυθμούς του.

Για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν, του 2019 το μαγαζί έρχεται ξανά να βάλει φωτιά στα Βόρεια Προάστια, έχοντας στην πρωταγωνίστρια γραμμή του, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της χώρας, Ονιράμα, μαζί με τον πάντα ξεσηκωτικό Γιώργο Τσαλίκη, και όπως όλα δείχνουν το 4711 θα κρατήσει για ακόμα μια φορά, τα πρωτεία της διασκέδασης, με έδρα τα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα το Μαρούσι. Μαζί με μια ομάδα από top dj’s, και φαντασμαγορικά visual effects, προκαλούν τον απόλυτο χαμό, φτάνοντας το κέφι και την διασκέδαση σε πρωτόγνωρα επίπεδα, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον όλων στα Βόρεια Προάστια, με το live clubbing, να παίρνει την πιο όμορφη μορφή του.

Οι Ονιράμα, είναι αναμφίβολα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της χώρας μας, με τον frontman τους, Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος διαθέτει μια μοναδική ενέργεια και ένα απίστευτο γκελ με τον κόσμο, να θέτει ως πρωταρχικό του στόχο να απογειώνει κάθε συναίσθημα και αίσθηση του συνεχούς αυξανόμενου κοινού τους. Το εντυπωσιακό με το πρόγραμμα τους είναι ότι κινείται άψογα από άκρως ξεσηκωτικά κομμάτια μέχρι μοναδικές μπαλάντες που αγγίζουν όποιον βρίσκεται εκεί να τους απολαύσει. Οι Ονιράμα ποτέ δεν σταμάτησαν να μας απασχολούν με την μουσική τους δημιουργικότητα, καθώς από την αρχή που μας συστήθηκαν, φάνηκε πως ήρθαν στα δρώμενα, για να μείνουν αλλά και να αφήσουν το δικό τους προσωπικό στίγμα στα νυχτερινά μουσικά δεδομένα.

Μαζί με το κορυφαίο συγκρότημα των 4711 ονιραμα, βρίσκεται ένας από τους πιο αγαπητούς, δημοφιλείς και καλλιτέχνης εγγύηση στο ότι θα περάσεις καλά. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Τσαλίκη, έναν τραγουδιστή που μετράει πολλά χρόνια στον χώρο της μουσικής, και φυσικά της νυχτερινής ζωής. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πώς να φτάνει το κέφι στο κόκκινο, και να κάνει το κοινό που τον ακολουθεί πιστά και αυξάνεται όλο και περισσότερο, να τραγουδάει και να χορεύει όπου και αν εμφανίζεται, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ακριβώς αυτό, συμβαίνει και την φετινή σεζόν, από την στέγη του στο 4711 και απόλυτη παρέα τους αγαπημένους μας Ονιράμα, με την διασκέδαση να απογειώνεται και να φτάνει στο ζενίθ της.