Boiler room club Athens Γκάζι Τηλέφωνο 211.850.3680 Τιμές Κρατήσεις Πληροφορίες Διεύθυνση Χάρτης μπόιλερ ρουμ κλαμπ γκάζι αθήνα

Boiler room club Athens Γκάζι

Το Boiler Room και αυτόν τον χειμώνα στην μόνιμη στέγη του στο πάντα αγαπητό Γκάζι, ήρθε για να δημιουργήσει τον απόλυτο χαμό, με τον κόσμο να τραγουδάει και να χορεύει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και το έκανε με τεράστια επιτυχία! Το Boiler Room, είναι ένα μαγαζί με φανατικό και συνεχώς αυξανόμενο κοινό, που τ καθιστά κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Είναι ένα από τα πιο δυνατά meetpoints της νυχτερινής Αθήνας, με εξαιρετική αύρα, και μουσικές που δύσκολα συναντάς σε άλλα μαγαζιά. Το Boiler Room, όντας συνώνυμο λοιπόν με την επιτυχία και τα top events της πόλης θα πρωταγωνιστήσει και στις θερινές μας συνειδήσεις, καθώς το Boiler Balcony στο rooftop του μαγαζιού, με όλη την πόλη να το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει την διασκέδαση του.

Όντας ένα πραγματικά πολύ μεγάλο club, προσφέρει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και αύρα που πρέπει για να σε εισάγει σε ένα non stop party, με υπέροχα μουσικά ακούσματα που κινούνται στα καλύτερα ελληνικά και ξένα vibes, εντυπωσιακά visual effect, αλλά και special surprises, που θα απογειώσουν τα βράδια μας, και θα θέσουν την πυξίδα της διασκέδασης να δείχνει αποκλειστικά το Boiler club. Η αισθητική του μαγαζιού σε κερδίζει από την πρώτη κιόλας ματιά, αφού το επάνω μέρος του θυμίζει νησιώτικα σοκάκια, ενώ ο κάτω χώρος είναι η επιτομή της έννοιας του club, με υπερσύγχρονους φωτισμούς να κινούνται σύμφωνα με τους ήχους της εκάστοτε μουσικής στα μοναδικά parties και events που θα συντροφεύσουν τα βράδια μας.

Αυτό το πανέμορφο rooftop λοιπόν, στέκεται ικανό να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, και να φέρει στο club Γκάζι, έναν αέρα νησιού, αφού ο open air χώρος του, σε συνδυασμό με τις πινελιές που θυμίζουν καλοκαίρι, έχουν ανεβάσει τον πήχη της ποιότητας σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Έτσι, δημιουργούν σε κάθε πελάτη την ψευδαίσθηση της θερινής ατμόσφαιρας, στην καρδιά του Κέντρου, χωρίς να χρειαστεί κανείς να κάνει ταξίδι μέχρι την Παραλιακή, που θεωρείται γενικότερα ως το απόλυτο μονοπώλιο της καλοκαιρινής διασκέδασης. Και όμως, όχι!

Οι πολυποίκιλες μουσικές επιλογές που μας προσφέρουν τα θεματικά events του Boiler, ικανοποιούν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις αφού ελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο σε όλα τα είδη. Τα μουσικά ηνία, αναλαμβάνουν οι πιο γνωστοί dj’s της Αθήνας, οι οποίοι βάζουν φωτιά στα decks του Boiler Balcony, και κρατούν το κέφι και την διασκέδαση αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το συγκεκριμένο μαγαζί μας δείχνει πως η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης, όντως χτυπάει πάντα καλύτερα στο Γκάζι, αφού ομολογουμένως, είναι ένα μαγαζί έκπληξη για τα νυχτερινά δρώμενα, όντας στην ουσία, η πιο όμορφη βεράντα της Αθήνας.

Το μυστικό με το Boiler, είναι ότι προάγει την έννοια της απόλυτης ποικιλίας. Μπορεί την μία μέρα που θα το επισκεφτείς, να νιώσεις την πιο χαλαρωτική και ήρεμη αύρα αφού θα απολαύσεις το ποτό ή κάποιο από τα μαγικά cocktails του, υπό την ανάλογη house μουσική, ενώ την επόμενη, μπορεί να γίνεις μέρος του πιο δυνατού πάρτι της πόλης, αφού τα mainstream vibes πρωταγωνιστούν και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Είναι ένα μαγαζί όπου τα special surprises, έχουν βρει την μόνιμη στέγη τους, καθώς οι ιθύνοντες το έχουν καταστήσει τον μεγαλύτερο πόλο έλξης της περιοχής. Και έτσι ακριβώς θα κάνουν και την καλοκαιρινή σεζόν του 2019, όπως φαίνεται.