απλα ελληνικα γλυφάδα παραλιακή ποσειδώνος

Απλά Ελληνικά Γλυφάδα

Όταν κάποιος αναζητά την γνήσια ελληνική ψυχαγωγία, πάντα κλίνει προς έναν συγκεκριμένο δρόμο και αυτός δεν είναι άλλος από το σπουδαίο Απλά Ελληνικά. Αναμφίβολα, με κανέναν να μπορεί να είναι σε θέση να το αμφισβητήσει, το Απλά Ελληνικά, είναι από τα καλύτερα ελληνάδικα της Αθήνας, αφού έχει βρει την μαγική συνταγή της επιτυχίας, καθώς συνδυάζει τα μεγαλύτερα events και parties, μαζί με τοπ live performances, από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής, αλλά και πάρτι αφιερώματα σε μεγάλους τραγουδιστές, που συντάρασσαν την σκηνή του Απλά, σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στα νυχτερινά δρώμενα, φάνηκε πως είχε έρθει για να ταράξει τα νερά της μέχρι τώρα διασκέδασης μας, όπως και έκανε με πρωτοφανή επιτυχία. Είναι ο απόλυτος προορισμός που προάγει το γνήσιο κέφι, γλέντι και ψυχαγωγία, καθώς δεν γνωρίζει από εποχές, αφού όπως όλα έδειξαν, κατάφερε με τεράστια επιτυχία να γίνει κορυφαίος χειμερινός προορισμός από το Κολωνακι, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε κάθε θερινή σεζόν, από το «εξοχικό» του στην Γλυφάδα.

Από τα decks του Απλά Ελληνικά γενικότερα και κατά καιρούς, έχει περάσει πληθώρα από top dj’s της πόλης που έχουν δώσει το δικό τους στίγμα στην διασκέδαση και μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας καθιστώντας το εκάστοτε μαγαζί κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Είναι από τους νυχτερινούς προορισμούς που πέρα από τα μοναδικά πάρτι που φιλοξενεί, με τους τοπ dj’s της πόλης, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους από τα decks του, έχει την δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα από τα καλύτερα live stages της Αθήνας, φιλοξενώντας και την φετινή καλοκαιρινή σεζόν, Έλληνες καλλιτέχνες που γνωρίζουν καλά πως να απογειώσουν το κέφι και την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό τους. Είναι ένας πολυχώρος που επιτρέπει σε κάθε θαμώνα του να γευτεί και να γίνει μέρος της πιο όμορφης θερινής εμπειρίας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλης της πόλης.

Δεν είναι μυστικό πως το εν λόγω μαγαζί, επιλέγει κάθε θερινή σεζόν τα πιο δυνατά events για να ‘στολίσει’ με τον καλύτερο τρόπο και τα βράδια μας. Έτσι, όταν η νύχτα πέφτει στην Παραλιακή, η διασκέδαση στο Απλά Ελληνικά ανεβαίνει, με την μουσική να δυναμώνει, top Dj’ s na παίρνουν την θέση τους στα decks, και εξαιρετικά live performances από μοναδικούς καλλιτέχνες της χώρας μας. Κάθε βράδυ, στο μαγαζί, είναι ένα non stop party που δίνει την δυνατότητα στον καθένα να φτάσει την ψυχαγωγία του στο ζενίθ της, αφού είτε με τα καθιερωμένα πάρτι του, είτε με τα special surprise events, είναι ικανό να καλύψει κάθε γούστο και προτίμηση, όπως άλλωστε θα γίνει και την ερχόμενη θερινή σεζόν.