νότης σφακιανάκης μπουζούκια αθήνα

Σφακιανάκης και Γονίδης μαζί στον Βοτανικό!

O Βοτανικός Σφακιανάκης Τιμές, είναι ένας από τους πυλώνες της νυχτερινής μας διασκέδασης καθώς έχει συμπληρώσει 16 χρόνια στον χώρο της νυχτερινής Αθήνας, και μέσα σε αυτό το διάστημα μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές που προάγουν την έννοια της απόλυτης διασκέδασης, αφού στα περισσότερα χρόνια της ‘ζωής’ του στα δρώμενα υποστήριξε το λαικό ύφος στην καλύτερη του μορφή. Ο Βοτανικός είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους χώρους για διασκέδαση μας, όντας ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης αφού πέρα από την ζεστασιά και την άνεση που προσφέρει, επιλέγει και μοναδικά μουσικά σχήματα για να μας συντροφεύουν για κάθε χειμερινή σεζόν, επιστρατεύοντας τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, αφού φέτος επιλέγει για την «πρώτη γραμμή» Νότη Σφακιανάκη και Σταμάτη Γονίδη.

Δεν έχει άδικα τον τίτλο του ‘Άρχοντα’, αφού είναι ίσως ο πιο αγαπητός λαικός τραγουδιστής της χώρας μας, με ένα από τα μεγαλύτερα φανατικά κοινά που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του εμφάνιση καθιστώντας κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο. Ο λόγος για τον Νότη Σφακιανάκη, έναν καλλιτέχνη πιστός στο λαϊκό τραγούδι, που εκπροσωπεί άψογα όλα αυτά τα χρόνια. Έχει ερμηνεύσει από άκρως ξεσηκωτικά και διασκεδαστικά κομμάτια, μέχρι τις πιο αισθαντικές μπαλάντες που έχουν χριστεί ως οι απόλυτοι ύμνοι του έρωτα. Η πορεία του ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας του 90, και εδραιώνεται αυτόματα στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας. Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας του, έχει γίνει ο μουσικός leader των μεγαλύτερων νυχτερινών σκηνών της Ελλάδας, αποκτώντας ένα συνεχώς αυξανόμενο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά όπου και αν εμφανίζεται.

Η πορεία του μόνο ανοδική μπορεί να χαρακτηριστεί και αυτό το επαληθεύουν τα τραγούδια του, τα οποία δεν αποτέλεσαν παροδικές επιτυχίες αλλά απέκτησαν διαχρονικό χαρακτήρα και έγιναν μόνιμες επιλογές και στο πρόγραμμα κάθε άλλου καλλιτέχνη. Ένα πολύ μικρό δείγμα κάποιων από τις τεράστιες επιτυχίες του αποτελούν το ‘Όλα σ΄αγαπάνε’, και το ‘Δεν θα μάθεις ποτέ’, τα οποία έχουν χριστεί ως προσωπικά αγαπημένα του φανατικού κοινού του. Ο Σταμάτης Γονίδης έχει εμφανιστεί σε κάποιες από τις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κρατώντας τον κόσμο σε απόλυτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, και για αυτό το λόγο διαθέτει και τα κατάλληλα εφόδια για να χρίσει τον Βοτανικό μια κορυφαία επιλογή. Ο Σταμάτης Γονίδης ανήκει δικαιωματικά στην πρώτη κατηγορία των λαϊκών τραγουδιστών και τα τραγούδια που έχει γράψει είτε για τον ίδιο είτε για συναδέλφους του αγγίζουν τα 1000, έχοντας στο δικό του προσωπικό μουσικό ενεργητικό μερικά από τα κορυφαία ερωτικά κομμάτια που ερμηνεύτηκαν ποτέ, όπως το ‘Όλα σ’αγαπάνε’, που αγγίζει και απογειώνει αναμφίβολα κάθε συναίσθημα.

Η ερχόμενη λοιπόν χειμερινή σεζόν ανήκει στον Βοτανικός Σφακιανάκης Τηλέφωνο με τον μοναδικό Σταμάτη Γονίδη και τον αγαπημένο Νότη Σφακιανάκη να θέτουν τα δικά τους δεδομένα στην χειμερινή Αθήνα και το κοινό της πόλης να έχει αρχίσει ήδη την αντίστροφη μέτρηση.

Αφήστε μια απάντηση