μπουζούκια πίστες νυχτερινά κέντρα club αθήνας

Βοτανικός Δημάκης Αντύπας – Χειμώνας 2018 2019 Μπουζούκια Αθήνας

O Boτανικός Δημάκης Αντύπας θεωρείται χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης, με το αθηναικό κοινό να το έχει χρίσει ως έναν κορυφαίο προορισμό με το κέφι και την διασκέδαση να έχουν βρει εκεί την μόνιμη στέγη τους και να υμνούνται στην καλύτερη μορφή τους. Βασικά και θεμελιώδη στοιχεία του είναι ομολογουμένως η ζεστασιά και η οικειότητα που προάγει στον ύψιστο βαθμό τους, αλλά πέρα από αυτά ένας από τους πυλώνες του Βοτανικού είναι τα πιο δυνατά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής τα οποία τοποθετεί στην πρωταγωνίστρια γραμμή του προγράμματος του κάθε σεζόν. Η φετινή χρονιά ανήκει και στον περσινό οικοδεσπότη αυτού του εξαιρετικού νυχτερινού κέντρου, τον εκρηκτικό Μάκη Δημάκη, ο οποίος αυτή την σεζόν υποδέχεται έναν σπουδαίο λαικό καλλιτέχνη, ένα ερμηνευτή που έχει αφήσει το δικό του σημάδι στα νυχτερινά και μουσικά δρώμενα της Αθήνας, και ο λόγος φυσικά για τον κορυφαίο Σταμάτη Γονίδη.

Ο σπουδαίος Αντύπας, ξεκίνησε την καριέρα του γράφοντας τραγούδια για σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής του υπερίσχυσε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τις νυχτερινές εμφανίσεις σε μαγαζιά στις αρχές του 1980. Το 1986 κυκλοφορεί την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά και από τότε η πορεία του παρέμεινε σταθερά ανοδική. Από το 1990 και μετά , κάθε προσωπικός του δίσκος έγινε χρυσός ή πλατινένιος , και έτσι σήμερα μετρά την κυκλοφορία 50 προσωπικών του άλμπουμ. Ορμώμενος από δικές του εμπειρίες, εμπνέεται , δημιουργεί και πετυχαίνει . Αυτός ίσως και να ειναι ο ορισμός που ταιριάζει δίπλα από το όνομα του Αντύπα. Ανήκει δικαιωματικά στην πρώτη κατηγορία των λαϊκών τραγουδιστών , και τα τραγούδια που έχει γράψει είτε για τον ίδιο είτε για συναδέλφους του φτάνουν τα 1000, με τον ίδιο να βρίσκεται δικαιωματικά στην κορυφή των προτιμήσεων κάθε γνήσιου λάτρη της ελληνικής μουσικής. Η πορεία του μόνο ανοδική μπορεί να χαρακτηριστεί και αυτό το επαληθεύουν τα τραγούδια του, τα οποία δεν αποτέλεσαν παροδικές επιτυχίες αλλά απέκτησαν διαχρονικό χαρακτήρα και έγιναν μόνιμες επιλογές και στο πρόγραμμα κάθε άλλου καλλιτέχνη. Ο Αντύπας έχει εμφανιστεί σε κάποιες από τις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κρατώντας τον κόσμο σε απόλυτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, και για αυτό το λόγο διαθέτει και τα κατάλληλα εφόδια για να χρίσει τον Βοτανικό μια κορυφαία επιλογή.

Ο Μάκης Δημάκης από την άλλη μεριά αποτελεί το φρέσκο κομμάτι του λαικού ύφους στην χώρα, αφού από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα δρώμενα φάνηκε πως ήρθε για να μείνει. Ο ίδιος, έχει το μαγικό χάρισμα, να ξεσηκώνει όλες τις αισθήσεις από τις πρώτες κιόλας νότες των κομματιών του, με κάθε μαγαζί που εμφανίζεται να είναι κατάμεστο. Ο Μάκης Δημάκης, μετά από την πολύ μεγάλη εμπειρία που έχει αποκομίσει όντας σε πολύ μεγάλες νυχτερινές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έρχεται για ακόμα μια χρονιά στην φαντασμαγορική σκηνή, στον Βοτανικό, για να προκαλέσει τον χαμό που μόνο εκείνος ξέρει πως γίνεται.

Ο ίδιος έχει ως όπλα του πάνω από όλα την σκληρή δουλειά, αλλά και το απαράμιλλο πάθος του για αυτό που κάνει, όπως και το ταλέντο να φτάνει το κέφι και το γλέντι σε πρωτόγνωρα επίπεδα, πηγαίνοντας τον όρο της διασκέδασης, ένα βήμα παραπέρα. Για αυτό το λόγο, μαζί με τον εξαιρετικό Αντύπα θα φέρουν τον απόλυτο πανικό όπως όλο το αθηναικό κοινό στον μοναδικό Βοτανικός μπουζούκια.

Αφήστε μια απάντηση